« terug naar vorige pagina

Reizigersadvisering en vaccinaties

Zorgeloos op vakantie met een reisadvies op maat!

Gaat u een verre reis maken? Bij ons in de praktijk kunt u advies krijgen over de benodigde vaccinaties en adviezen. U vult een formulier in met uw reis- en gezondheidsgegevens en u kunt krijgt van ons een advies met bijbehorende vaccinaties. Deze vaccinaties (gele koorts vaccinatie uitgezonderd) kunnen door onze assistentes gezet worden.

Ook als u een chronische ziekte heeft kan het zinvol zijn een advies in te winnen, bijvoorbeeld als u naar de Sahara reist en suikerziekte heeft.

Het formulier voor de reis- en gezondheidsgegevens kunt u hier online invullen. Let op: vul per reiziger een formulier in. Na ontvangst van uw formulier neemt de assistente de reis met de huisarts door. We nemen daarna met u contact op. Het reisadvies is meestal binnen 3 werkdagen gereed.

Bij ons in de praktijk is dokter Bastick een LCR-gecertificeerde huisarts. Een LCR-gecertificeerde huisarts volgt aanvullende scholing en nascholing over reizigersgeneeskunde. Wij verzorgen uitsluitend reizigersadviezen voor eigen patiënten.

Kosten reizigersadvisering (gewijzigd per 1 januari 2022)

  • Reizigersadvies en recept: 20,00 euro
  • Toediening vaccinatie(s): 12,00 euro
  • Vaccinatieboekje: 4,00 euro

De kosten betaalt u zelf. U kunt bij ons met pin betalen. De kosten van het vaccin moet u bij de apotheek afrekenen en betaalt u ook zelf. Bij bepaalde aanvullende verzekeringen kunt u deze kosten declareren. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekering.