« terug naar vorige pagina

Online consult Copy

Bent u niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen? 

U heeft bij ons de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een zogenaamd e-consult.
Dit is online contact met de assistente of huisarts.

Dit kan op twee manieren:

Via MijnGezondheid.net
Na het inloggen op www.mijngezondheid.net gaat u naar de optie ‘Online vragen stellen’. Hier typt u uw gezondheidsvraag in en stuurt eventueel een foto of andere bijlage mee. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. U ontvangt antwoord terug via een beveiligde verbinding. Voor meer gebruiksgemak downloadt u de bijbehorende app MedGemak+. Voor een e-consult via de app kiest u de optie ‘ Vraag aan huisarts/apotheek’.

NB. De app MedGemak+ downloadt u zelf via de App Store of Google Play Store op uw smartphone of tablet. Let op dat u de app met het + teken erachter downloadt.

Via videobellen
Heeft u de behoefte om de assistente of huisarts online te zien, spreken en mee te laten kijken? Maak dan via de assistente een afspraak om te beeldbellen, oftewel videobellen. We gebruiken hiervoor het systeem WeSeeDo. Na het inplannen van de afspraak ontvangt u een link via sms. Deze opent u op het afgesproken tijdstip en u voert vervolgens een ‘live’ gesprek. Voor deelname geeft u toestemming voor het gebruik van uw camera.